Hitta din stil

Att hitta sin egen stil kan vara svårt – men det kan också vara väldigt lätt. Det många undrar är hur eller var de ska börja? Hur vet man vad man gillar om man aldrig har testat det innan? Man vill ju inte behöva köpa massa kläder som man sen inte tycker om och ändå inte kommer att använda.

Om du är i början av resan att hitta din egen stil så kan du börja genom att titta på vad andra har på sig. Google, Pinterest, Instagram och många andra nätverk kan hjälpa dig att få fram bilder på olika stilar av kläder. När du sen har en någorlunda bild av vad du tycker om så kan du testa att gå till en butik och testa denna typ av kläder för att se hur det ser ut och känns på dig.

Du behöver inte bestämma dig för en

Du kanske inte kan bestämma dig för bara en stil som du tycker om? Då är det tur att du inte behöver välja när det kommer till kläder och mode. Du kan välja att använda olika stilar på olika dagar eller mixa och matcha stilarna med varandra. Det är bara du som bestämmer.

Det är ungefär samma sak som att du inte behöver ha champagneglas i samma serie – bara att det är en norm. Men en norm eller oskriven regel är till för att brytas. Så gör din egen grej och hitta det mode som du trivs som bäst i.