Skapa en klädkammare som imponerar

Att ha ett stort intresse för kläder innebär också att man måste undvara mer plats i hemmet för förvaring av alla sina plagg, utekläder och accessoarer som passar till. Men ibland måste man också få lite inspiration när man väljer ut vad man ska ha på sig och det är då här som valet av klädkammare och förvaring spelar in lite extra. En dröm för många modeintresserade är att ha en walk-in-closet, som syns frekvent i bland annat serier som till exempel Sex and the City.

Men hur skapar man då en klädkammare som imponerar och vad ska man tänka på? Här gäller det att välja rätt möbler för klädkammaren, då det är minst lika viktigt som valet av stilrena utemöbler till din trädgård. Vi hjälper dig att göra ett bättre val.

Hitta en design som passar dig

Mode är väldigt personligt och detsamma bör då valet av inredning och den design du har i klädkammaren att spela in. Köp här saker som verkligen kommer att skapa den stämning som du vill åstadkomma och var heller inte rädd för att våga testa på lite nya saker.

Många uppskattar dock att ha en ganska minimalistisk design, då detta är enklare att kombinera sina kläder med. Dessutom är det lättare att få en tydlig överblick på garderobens innehåll.

Satsa på förvaring

Förvaring och A och O för att få en strukturerad garderob. Flera olika hyllplan, galgar och lådor som du kan förvara sjalar och andra mindre saker i är avgörande för att du ska kunna hitta allting som du äger och kombinera plagg enklare. Lite extra tanke när det kommer till förvaring kommer därför att underlätta din vardag!