Tänk utanför boxen

Oavsett om mode ser bra eller dåligt ut så kommer människor att komma ihåg det om det sticker ut, är unikt eller går lite utanför boxen. Det kan vara svårt att hitta på en design som är unik eftersom att det redan finns så otroligt mycket mode – men har du någonsin tänkt på att använda andra saker än tyger för att skapa kläder?

Istället för att använda ett tyg som redan är mönstrat kan du använda legobitar för att göra ditt eget mönster på kläderna. Sy fast olika legobitar i ett mönster som du tycker är snyggt och passar och du ska se att din design kommer att bli ihågkommen.

Sakta men säkert

Om du inte är riktigt redo för att göra ett lego star wars köp och sy fast det på dina kläder kan du börja lite smått med andra grejer. Det går att skapa mode som är utanför boxen även med tyger och mer vanliga material. Bara att använda tyger med färger som har en tydlig kontrast mot varandra kan ge samma effekt för att du ska bli ihågkommen.

Ta saker och ting i din takt. Alla är inte redo att från första början skapa eller bära mode som sticker ut. Börja med något litet och ta det sedan sakta men säkert till den nivån du vill. Så länge du tycker att det är snyggt så spelar det ingen roll hur mycket eller lite modet går utanför boxen. Men vill du skapa mode som chockar och skapar reaktioner kan det hjälpa väldigt mycket att gå utanför de olika ramarna som finns.