Detaljerna är också viktigt

När man tänker på kläder och mode så kanske det framförallt är klädesplagg som man tänker allra först på. Men faktum är att det är detaljerna som kan förändra en hel outfit, vilket gör det viktigt att du inte glömmer bort accessoarer och de små sakerna som gör skillnad. Men vad ska man tänka på? Vi listar några saker som du bör se över och som kanske också kommer att förändra din stil markant och ge ett helt nytt helhetsintryck!

Skägg går hand i hand med flera stilar

Frisyrer och trender om hur man bör göra iordning håret på morgonen förändras ständigt. Dessutom är det vanligt att många hämtar inspiration från äldre mode och under 2022 så har faktiskt den klassiska hockeyfrillan blivit ett allt mer frekvent val, framförallt av trendsättande ungdomar. Många kändisar som Miley Cyrus kan också ses bära denna ikoniska frisyr.

Till detta så pendlar också trenderna inom hur skägg bör trimmas, här kan du bland annat spana in https://www.apotea.se/trimmers om det är dags för en uppgradering. Alla har dock lite olika typer av hårväxt och möjligheter, så gör ett val som passar dig och framförallt din stil!

Satsa på accessoarer

Med rätt accessoarer till dina plagg så kan du också skapa ett helt nytt helhetsintryck. Här kan du blanda färger, mönster och material för att skapa en personlig stil som du kan imponera med. Kanske en snygg väska som passar perfekt och som går att köpa i en rolig kulör, smycken som passar de flesta av dina outfits eller en hatt?