Mode behöver inte bara hänga i garderoben

Är det egentligen inte ganska tråkigt att modet du har hemma, det vill säga dina kläder, bara hänger i din garderob och inte syns så mycket? Visst, den outfit du väljer att klä på dig just idag syns ju. Men det vi menar är att det är synd att alla andra kläder bara hänger i garderoben hela dagarna. Drömmen skulle ju vara att kunna ha alla kläder på sig på en och samma gång för att få visa upp den mer. Den drömmen är svår att uppfylla, men det finns ett sätt som nästan gör drömmen sann.

Hur? Jo, det är egentligen inte mycket svårare än att du bara öppnar upp garderobsdörrarna. Om du inte tycker att det räcker, om det inte ser snyggt ut eller är praktiskt vill jag ge dig tipset om att ta ut modet från garderoben. Det kan du till exempel göra genom att sätta upp olika posters och affischer på dina väggar. Då kan du dessutom visa upp mode som du inte har i garderoben – vilken bonus va?

Häng upp modet på väggarna

Tänk att ha väggarna fyllda med mode i olika former. Då kan du bli glad så fort du kommer hem och ser en affisch, och slipper alltså vänta på detta möte tills det att du går till garderoben. Att ha mode på väggarna är något som fler borde ta till sig av!

Även andra människor, till exempel vänner och gäster, som kommer hem till dig kommer att bli glada av modet på dina väggar. Även om de inte är lika stort fan av mode som du är så kommer de bli glada av alla färger, former och den varierande konst som finns att se på.